business card

Lesson 18

Selalu standby EXTRA business card.

Biasakan letak extra business card yang dalam box tu di beberapa tempat .

Contoh.

Letak dalam dashboard,letak atas meja office letak dalam hangbag wife (lelaki),letak dalam handbag(perempuan),letak dalam computer bag.

Ini sebagai back up plan jika card dalam holder kita habis.Kita pergi event networking semangat nak tukar card dengan orang yang kita jumpa,sedar tak sedar ,card kita pun makin nipis dalam holder tu ,so takkan kita nak stop dah tukar card, so tempat yang kita buat back up ni yang akan bagi kita bantuan…

So boleh sambung lagi buat prospecting.

Boleh.

Advertisements