business card

Lesson 19

Business card dan event.

Jika kita pergi mana mana event tak kisah lah event berkaitan dengan kerjaya kita atau event lain lain…. ada pantang larang untuk name cardni.

Ingat ni.

Ini event orang hormati event tersebut maknanya kita jangan sibuk dengan agenda kita yang nak tukar tukar card tu je-

Berbual dan bertukar tukar pandangan dahulu.

Setelah kita mengenali dan sentuh mengenai perniagaan kita dan juga rakan bual kita tu ,baru lah kita boleh teruskan untuk bertukar tukar namecard.

Dalam event hanya boleh bertukar tukar card sahaja …maknanya kita tanya soalan soalan ringan sahaja STRICTLY NO PRESENTATION.
Kak Long ulangi NO PRESENTATION.

Boleh ke tu…

Advertisements