business card

Lesson 22-Business Card cum Sales Kit

Cuba kita tengok business card kita sekarang ni.

belek design
belek colour
belek wording
belek material
belek title
belek depan
belek belakang

ok dah belek dah.Cuba kita jujur dengan diri kita.
Kita tengok business card tu rasa nak cium ke.

Tangan kita rasa nak koyakkan ke

Mata kita selera tak tengok business card tu.

Menggiurkan ke tak business card tu.

Ada banyak business card yang kak long tengok dan jumpa mata kak long ni pun berpinar-pinar menengok nyer.

Segala apa award,anugerah,championship,annual dinner award,dapat trip oversea,trip dalam negeri,berita masuk newspaper semua longgok dalam tu.

Kak long tahu lah kita excited dik nak share dan kunun-kunun nak bagi point orang berborak dengan kita.

Pasal peluang business pun letak atas tu-recruitment opportunity pun adoiii aiii.

Ya Allah dik korang memang “awesome” tukarkan business card jadi presentation kits

That is not the way to IMPRESS people.

Kak Long

P.S
Jangan bagitahu kak long, korang terpaksa buat macam tu sebab company dah buat macam tu ye.We have a choice .This is our businessour life not theirs.

Full Stop.

Advertisements