business card

Lesson 24- business card-name card recycle.

Recycle ni banyak maksud.

Dari HQ ke branch
Dari branch ke HQ
Dari nombor lama ada pulak nombor baru
Dari satu nombor ada pulak dua ,tiga nombor

Tapi kita tak nak UPDATE information tu sebab sayang name card tu banyak lagi.

Ini kalau siapa buat ni memang putus silaturrahim dengan kak long ni.

Kita bayangkan kita bagi business card dengan orang tapi kita siap potong potong nombor handphone tu ,tulis pulak yang baru atau tambah pulak nombor yang baru jugak..

Boleh tak kita bayangkan betapa kejamnya kita dengan business cardtu.Kalau la business card tu menjerit jerit dah lama dah keluar air mata …

Kita jaga imej jaga reputasi,jaga maruah kita.

Ingat ni jangan main main dengan power of business card ni tau.

Bukan mahal pun nak buat yang baru yang lebih terkini.Jangan berkira dengan diri sendiri.
Tahulah nak budget tapi imej kita ni kalau dah tercalar memang tak boleh nak touch up dah ni.

Kepada sesiapa nak consult dan design untuk business card boleh pm kak long seperti yang dah dah di buat oleh lebih 50 orang rakan rakan fb.

Terima kasih yang pm kak long minta pendapat.
Terima kasih yang pm kak long nak jugak kak long yang bagi greenlight baru nak print.
Terima kasih yang pm kak long tanya nak letak ni ok ke ,camni ok tak ..

Terima kasih semua for your trust.

Kak Long

Your image consultant😁😚😚

Advertisements